Bemutatkozik a SPED-MED Egészségügyi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Kérem engedje meg Nekünk, hogy röviden bemutassuk cégünket és annak tevékenységét:

A SPED-MED Kft.-t 2008-ban alapítottuk, mára büszkén elmondhatjuk, hogy Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő, legjobban felszerelt és fiatal gépkocsiparkkal rendelkező rendezvény egészségügyi biztosítását, mentést és betegszállítást végző szolgáltatóvá fejlődtünk. Jelenleg saját mentőink száma 6 db melyből egy úgynevezett mentőorvosi/mentőtiszt kocsi, kettő roham kocsi, kettő eset kocsi és egy mentőgépkocsi.

2012-ben a Dél-Magyarországi alternatív mentőszervezetek közül elsőként szakmai együttműködési megállapodást kötöttünk az Országos Mentőszolgálattal és ennek jegyében közösen mentőorvosi kocsi szolgálatot üzemeltetünk.

Szakembergárdánk magasan kvalifikált, idegen nyelveket beszélő nagy gyakorlattal rendelkező szakorvosok, mentőtisztek, mentőápolók és gépkocsivezetők alkotják, akik többsége főállásban az Országos Mentőszolgálat munkatársa.

Mint felelős rendezvényszervezők Önök is tisztában vannak azzal, hogy Magyarországon a rendezvények és sportesemények egészségügyi biztosítását a mentésről szóló 5/2006. (II.7.) EüM rendelet 2. számú melléklete szabályozza. Ezen rendelet részletesen meghatározza, hogy milyen eseményhez, milyen jellegű egészségügyi biztosításra van szükség. Amit az Önök részére kínálni tudunk: Egy kiemelkedő minőségű, kompromisszumok nélküli egészségügyi szolgáltatást, mellyel hozzájárulhatunk az Ön(ök) által szervezett rendezvény sikeréhez.

Jelentősebb referenciáink (a teljesség igénye nélkül): Magyar Kézilabda Szövetség rendezvényei, Magyar Labdarúgó Szövetség rendezvényei, Fishing On Orfű, Mohácsi Busójárás, Rockmarathon, Bajai Halfőző Fesztivál, Baja Város rendezvényei,  Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT), Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokat, Ozora Fesztivál, Balantonalmádi rendezvényei,  Balatonfüredi Borhetek, Veszprém Aréna rendezvényeinek biztosítása, a PICK Szeged KC és az MKB – Veszprém KC mérkőzéseinek biztosítása.

Reméljük, amint megismeri cégünket, az Ön elégedettségét és bizalmát is sikerül elnyernünk. Amennyiben kérdése merülne fel, vagy szeretne ajánlatot kérni, kérem Önt, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken! Bízunk abban, hogy hamarosan Ön is megrendelőink között üdvözölhetjük!


A SPED-MED Kft. csapata