BÚÉK!

Tisztelt Partnereink és Munkatársaink!

Megkezdődött a 2018-as esztendő utolsó napja mely számvetéssel és munkával telik mentőszolgálatunknál. Az év folyamán több mint 800 kisebb - nagyobb rendezvény egészségügyi biztosítását láttuk el, dolgoztunk az ország valamennyi megyéjében. Az általunk biztosított rendezvényeken összesen több százezer ember vett részt. Mentőink az év folyamán mintegy 250 ezer kilométert tettek meg az őrzött betegszállítások és rendezvénybiztosítások során. A rendezvénybiztosítási piacon kívül az idei évben sikeresen pályáztunk a Kiskunmajsai Központi Orvosi Ügyelet üzemeltetésére, melyet 2018. március 1-je óta végzünk, így cégünk jelenleg 2 központi ügyeletet üzemeltet.

Az idei évben is jelentős fejlesztéseket hajtottunk végre, több nagy értékű orvosi műszert vásároltunk, és a mentőállomásunkon új személyzeti pihenő helységet alakítottunk ki. Az év második felében érkezett két új gépkocsi, ebből egy új Mercedes Sprinter 516 CDI 4x4 típusú összkerékhajtású mentőgépjármű, melynek a mentésbe történő bevonása 2019. januárjában fog megtörténni.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani valamennyi Partnerünknek, Kollégánknak, Munkatársainknak és Alvállalkozóinknak, akik az év folyamán Velünk dolgoztak és Boldog Új Évet kívánni! Külön köszönet illeti azt a 15 kollégát akik a mai napot, éjszakát munkával töltik a cégünknél.

Bátmonostor, 2018. december 31.

Dr. Farkas Anita cégtulajdonos, Dr. Kósa Éva szakmai vezető és Turcsányi Csaba operatív igazgató